Jesus dog för dig

På grund av synden har varje människa förlorat sin relation med Gud, sitt eviga liv och dessutom förstört och vanställt sig själv och sin omgivning. Men Gud älskade världen så mycket att han sände sin Son för att erbjuda frälsning till alla människor genom att dö på Golgata kors. Jesus offrade sig själv och utgöt sitt eget syndfria blod för att försona våra synder. 

Genom att omvända sig, tro på Jesus Kristus och bekänna honom som Herre och Frälsare så blir man frälst, något som man sedan bekräftar genom att låta döpa sig. Att bli frälst innebär att man redan här och nu blir förlåten för alla sina synder, försonad med Gud och föds på nytt till ett ”evigt liv” som Guds barn. 

Frälsningen innebär även att den helige Ande påbörjar en process där målet är att bli lik Jesus. Detta sker genom att han dels arbetar bort vår synd, men också genom att fylla våra liv med Guds kärlek och andliga gåvor och frukter.

Gud älskar dig så mycket och han söker efter dig. Att lära känna Gud och vara förankrad i hans kärleksfulla famn är det bästa som finns. Jag vill uppmuntra dig att just nu välja att tro på Jesus, på hans död, på hans uppståndelse och ta emot honom i ditt hjärta precis där du är. Om du vill kan du be med i denna bön och säga ditt ja till Jesus och på så sätt börja din vandring med honom.

Hör av dig till oss, så vill vi hjälpa dig med nästa steg