HOPP i din brevlåda

Jo, du läste rätt. Vi har nu delat ut boken med 730 sidor HOPP i alla brevlådor i Kaxholmen och Skärstad.

Oavsett vem du är och var du är i livet så finns det hopp för dig och din situation. Jesus Kristus är hoppet personifierat. När han får vara en del av ditt liv kommer hoppet alltid att finnas nära.

Vi vill jättegärna be för dig och din situation, finnas här för dig om du har funderingar att bolla, eller bara vill prata. Kontakta oss i så fall via formuläret längst ner på sidan, så hör vi av oss!

Vilka är avsändarna för den här boken?

Boken om HOPP är en gåva från Pingstkyrkan i Kaxholmen.

Varför har jag fått den här boken?

Vi vill dela med oss av det bästa vi har, och som vi själva helt oförtjänt fått som gåva, nämligen möjligheten till ett liv tillsammans med hoppet självt, Jesus Kristus.

Vad menar ni med att boken är full av hopp?

Boken du fått är indelad i två olika delar. Den ena delen består av berättelser från människor som mitt i tuffa omständigheter av olika slag fått uppleva hur hoppet i Jesus Kristus på ett radikalt sätt förändrat deras situationer.

I den andra delen, som består av Bibelns nya testamente, får du lära känna personen Jesus. Du får läsa om vem han var, vad han sa och gjorde när han levde på jorden, och hur hans liv, död och återuppståndelse ger möjlighet till ett hopp som varar ända in i evigheten.

Vem är Jesus?

Vi tror att Jesus Kristus är Guds son. Att han sändes till oss på jorden för att visa vem Gud är, och genom sin död och återuppståndelse öppnade upp den väg till Gud som tidigare, genom synden varit stängd.

Gud älskar dig, och han längtar efter att få vandra tillsammans med dig i din vardag. Ett liv tillsammans med honom innebär inte ett liv utan motgångar, men det innebär att hoppet som aldrig sviker ständigt finns vid din sida, oavsett vad du möter.

Hur kan jag få ett liv tillsammans med Jesus?

Bibeln, Guds ord, säger att den som med sin mun säger att Jesus är Herre och i sitt hjärta tror att Gud har uppväckt Jesus från det döda blir frälst. Det innebär att du får sina synder förlåtna, att vägen till Gud öppnas upp, och att du får möjlighet att leva i en personlig relation med Gud själv.

Om du vill ta emot Jesus, be gärna med i bönen som finns via länken nedan, för att på så sätt öppna dörren för honom i ditt liv. Och hör gärna av dig till oss via formuläret längst ner på sidan så vi får gratulera dig till det bästa beslut du nånsin kan ta!

Jag vill ta emot Jesus

Det finns saker i den här boken som jag vill prata med någon om – vart kan jag vända mig?

Hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan. Vi vill jättegärna komma i kontakt med dig!

Jag har inte fått någon bok

Om du bor i Kaxholmen eller Skärstad och mot förmodan inte fått någon bok, hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan så löser vi det!

Hur kan jag lära mig mer om kristen tro?

Vi vill inbjuda dig till att gå en grundkurs i kristen tro, en så kallad Alpha-kurs, där vi möts för lyssna på ett föredrag, ställa frågor, samtala, och dela tankar kring tro, kyrka, livet och Gud. Vi vill möta dig på dina villkor oavsett vem du är, vilken bakgrund du har, och hur du ser på den kristna tron. Du behöver alltså inte vara troende för att gå denna kurs. Nästa kurs startar i Kaxholmen den 8 september, och du är varmt välkommen att vara med.

Hör av dig till oss via formuläret nedan om du har frågor kring kursen eller om du vill anmäla dig.

Kontaktformulär

Hör gärna av dig till oss genom att skriva ett meddelande i kontaktformuläret nedanför!