JUMP 2022

Välkommen med på JUMP 2022 på Ralingssåsgården i Aneby! I år samlar pingstkyrkorna i Gränna, Ölmstad och Kaxholmen krafterna och gör ett stort gemensamt läger torsdag till söndag v 32.

Lägret är för dig som är född 09-14.

VAD GÖR MAN PÅ JUMP?

Det blir mycket bad, mat, kiosk, samlingar, undervisning från Bibeln, sång och möjlighet att lära känna nya vänner. Undervisningen är både uppdelad äldre/yngre och gemensam. Extra kvällshäng för mellanstadiet

HUR BOR MAN PÅ JUMP?

Man bor i logi, husvagn eller tält. Meddela hur du vill bo när du anmäler dig så vi kan reservera plats. Rumsplacering kommer ledare från Gränna, Kaxholmen och Ölmstad göra tillsammans.

VAD KOSTAR DET?

Lägret kostar 800 kr/person för deltagare och hjälpledare (är det fler syskon med kostar det 700). Ledare och ledarbarn betalar halva priset. Sista anmälnings och inbetalningsdag är 30/6. Anmälan via kyrkornas hemsida

VILKA ÄR LEDARE?

På JUMP är alla vuxna ledare, och kommer ansvara för en”familjegrupp” som man träffar varje dag. Varje kyrka ser till att det finns 1 ledare på 5 barn. Som ledare går det jättebra att ha med sig familjen, barn som är yngre följer med som ”ledarbarn”.

Lägret börjar torsdag 11/8 kl 13 och avslutas med gemensam gudstjänst söndag 14/8 kl 10.

Kostnaden är 800 / barn, 700 syskon

Sista anmälningsdag 30 juni.

Anmäl dig via länken här:

https://forms.gle/75BLJnorewZjDiBo9